Nieuwjaar @Hoeilaart?

Op 31 december 2012 zal Feestzaal “De Eekhoorn” in Hoeilaart opnieuw worden omgetoverd tot een luxueus partyoord. Uitgaan in eigen steek heeft het grote voordeel dat je je geen zorgen hoeft te maken over vervoer. En ook omdat er in samenwerking met gemeenten in de Druivenstreek de hele nacht busvervoer zal worden georganiseerd. We doen dit voor uw veiligheid.

Daarom zal niet enkel Cava, maar ook andere dranken rijkelijk kunnen vloeien. Er wordt ook gekozen voor een muzikale omkadering om u tegen te zeggen. Een evenement waar over gesproken zal worden. Een unieke beleving waarbij we ons vooral richten op de leeftijdsgroep boven de 20 jaar.

Ook het lokale accent wordt niet vergeten. Lokale DJ’s zullen een prominente plaats krijgen op het podium. Voor middernacht houden we een happy hour en de eerste feestgangers zullen vervolgens een fuifzak ontvangen. De bediening wordt verzorgd door een professioneel horecateam om het kwalitatieve aspect extra in de verf te zetten. Tot slot zal er een externe securityfirma worden ingezet om uw veiligheid te garanderen.

Plaats een reactie