Gezocht: Nieuwe organisatoren voor Nieuwjaar Deluxe

Sinds 2011 realiseren we met Blueprint vzw ideeën waarmee we mensen uit de streek gelukkig willen maken. Ondertussen organiseren we evenementen als de Highland Games, Woefdag en Nieuwjaar Deluxe. Na twee jaar lijkt ons de tijd rijp om Nieuwjaar Deluxe door te geven. Wie weet, misschien aan jou?

524784_399267393489546_1661754574_n

De organisatie van links naar rechts: Roby Guns – Joris Pijpen – Daphne Galekop – Dorien Van Essche – Loïc Fiermans – Olaf Galekop.

Wat doet Blueprint vzw?

Sinds onze oprichting willen we een soort incubator zijn waar goede ideeën kunnen groeien. We gaan aan de slag met ideeën op gebied van ontspanning & cultuur voor jongeren, zetten ze in de praktijk en van zodra de tijd rijp is, geven we ze graag door aan geïnteresseerden.

Succesvol en geweldig publiek

We zijn er van overtuigd dat die tijd nu rijp is voor Nieuwjaar Deluxe. Het concept is succesvol en trekt een geweldig publiek aan. Kortom het ideaal moment om het over te nemen en met een nieuwe ploeg verder te laten groeien.

De kleine letters

Het concept van Nieuwjaar Deluxe is feesten in stijl in Hoeilaart, voor alle leeftijden, maar waarbij men zich toch vooral richt op de leeftijdsgroep boven de 20 jaar. Lokale DJ’s moeten een prominente plaats krijgen aan de draaitafel.

De overname van Nieuwjaar Deluxe is gratis voor vzw’s en verenigingen, zij krijgen tevens onze sponsordossiers. Indien de overname voor commerciële doeleinden bestemd is dan zal er onderhandeld worden.

De deals die met lokale handelaars gemaakt werden in verleden moeten niet behouden blijven. Sowieso zullen zulke deals bij een nieuwe organisator heronderhandeld moeten worden. Het is aan de overnemer om te beslissen of de deal interessant is of niet. Blueprint zal de kandidaat-overnemer wel de voordelen van zulke deal opsommen.

Waarom doorgeven?

Op deze manier kunnen we verder werken aan nieuwe projecten, die wegens tijdsgebrek nog niet het daglicht hebben gezien. Dit is een hobby waar naast onze professionele carrière, onze vrije tijd nuttig willen besteden voor de Hoeilaartse gemeenschap. Daarom vragen we nu ook iets terug aan jou en de rest van Hoeilaart: vertel het verder.

Geïnteresseerd? Organiseer jij dit jaar Nieuwjaar Deluxe? Ken je mensen die dit met jou willen doen? Laat het ons dan weten door ons te contacteren voor 31 augustus.

Hoe wordt beslist wie mag overnemen? Het is aan de kandidaat om ons te overtuigen. Waarom willen zij Nieuwjaar Deluxe overnemen, welke troeven hebben zij in handen?

Blueprint vzw

Plaats een reactie